Over Ons

Wie zijn wij

Wij staan als familiebedrijf al bijna 60 jaar voor een hoge kwaliteit en uitstekende service, zowel voor onze producten als voor de oogzorg die wij bieden.

In onze eigen werkplaats worden de brillen vervaardigd, we werken met de mooiste en beste materialen zodat een klant van ons altijd op zal vallen. Als het niet door de glimlach is op haar op zijn gezicht dan is het wel door die prachtige bril!

Tegenwoordig is de bril een volwaardig modeaccessoire, je kiest een bril die bij je persoonlijkheid en uitstraling past.
Voor de één is dit een licht titanium exemplaar, voor de ander een glasbril of juist een zwaarder retromodel.
Zelfs meer dan één bril is tegenwoordig vaker de regel als uitzondering.
De collecties bestaan uit de nieuwste modellen omdat deze samen met de fabrikanten meerdere keren per jaar worden vernieuwd.

Koning Optiek heeft brillen geïnspireerd door de trends en ontwikkelingen op modegebied. Natuurlijk zijn draag- en kijkcomfort essentieel.
Een bril moet per slot van rekening lekker zitten. Iedereen is welkom voor een persoonlijk advies of om de nieuwste monturen te proberen.

Wij verheugen ons erop om ook u te mogen begroeten in onze winkel voor een oogmeting, oogonderzoek of natuurlijk gewoon om onze uitgebreide collectie te bekijken.
Graag tot ziens bij Koning Optiek in Winschoten.

Bekijk onze winkel